tirsdag 5. juni 2012

Dugnad og forberedelse til TV-innspilling

Plutselig skal vi bli TV-kjendiser igjen! 

I kveld (tirsdag 5.6.) kommer et tysk TV-team til Brakstad for å gjøre opptak. Detaljene er foreløpig litt uklare, men de ønsker å filme miljøet rundt Brakstad Hamn og kystlaget, gjøre opptak av båtene i bruk, og intervjue folk. Film-prosjektet er i samarbeid med Kystriksveien Reiseliv

Vi satser på å vise oss fram fra vår beste side, hvilket blant annet har medført at seksringen Gurianna er kommet på sjøen i hui og hast, og at Straumingen har fått noen sårt tiltrengte strøk med maling. 

Pøbben vil også være åpen, og vi håper flest mulig dukker opp og hjelper oss å vise fram et levende kystmiljø fra sin beste side. Vi trenger også mannskap til båtene på onsdag formiddag, så har du anledning til å stille opp, er du hjertlig velkommen. Ingen forkunskaper kreves!

Litt fra dagens arbeid:
Nymalt keising. Det ble ikke så hakkende galt. Fra midt på fronten og rundt bakover hele styrbord side er rust fjernet, og det er grunnet med sink og malt med epoxymaling før topcoaten kom på. Resten er bare overmalt som en nødløsning. Fargen heter "refleks", om noen skulle lure.


Lugarkappe var relativt bra, så den er kun flekket på de få stedene rusten hadde fått tak. Lokket til livbeltekassen ble forøvrig også malt i samme farge.

Baugbeslaget så helt forferdelig ut, og er kun overmalt med generøse strøk med Shipolin for å dekke over. Her ligger det en real jobb på vent...



Ingen kommentarer: