torsdag 3. juni 2010

Dugnad 31. mai

En litt forsinket oppdatering fra dugnaden på mandag

Kvelden startet med mannskapsmøte for mannskapet til sommerens TV-tur. Her diskuterte vi alt fra rute og havner til meny og skaffetøy. Bjørg serverte kake, det lover godt for turen, siden hun skal mønstre på som stuert.

Etterpå fikk vi gjort litt utendørsarbeid også, blant annet ble det montert noen flere beslag på masten.

Og vi startet på med å montere ny plate over hullet etter ankerklysset i dekket.
I løpet av tiden siden vi kom fra Inderøya, har Ton i tillegg til maling og lakkering, fått montert dekksgjennomføringer til ankerkjettingen og til ut-luft fra avfukteren. Vinduer og dører til rorhuset er også under restaurering, og blir etter sigende egentlig alt for fint til at det står i stil til resten. Men, vi får håpe at det blir bedre samsvar når vi blir ferdig med malingsarbeidet.

I ukene framover blir det dugnad hver mandag fra klokka 18:00, og sikkert litt utenom også. Bare møt opp eller ta kontakt om du har lyst til å bidra. Fredag 11.juni fra klokka 14:00 blir det rundvasking ombord, da trenger vi mange hender med bøtte og skurefille. 

Sommerenes tur-program holder på å ta form. Planlagte turer er annonsert på http://www.joakystlag.no , er det interesse for andre turer er det bare å kontakte styret.



1 kommentar:

Trykkvask sa...

Thanks for sharing this