mandag 28. juni 2010

Dugnad 28. juni

Arbeidet fram mot avreise torsdag fortsetter med uforminsket kraft, og også i dag har vi vært i sving ombord i Straumingen. Den viktigste arbeidsoppgaven i dag var å få på plass bommen igjen.
Litt arbeidssamt var det å få alle delene til å¨passe sammen, det virker som om en del av beslagene har vridd og bøyd seg litt pga galvaniseringen som ble utført i vinter.
Men etter litt justering.............

..........passet det sammen igjen, og Straumingen ligner enda litt mer på en båt. I tillegg til den estetiske virkningen, er det også viktig at bommen og vinsjen er operativ til vi skal ut på tur med NRK, siden de har med seg en lettbåt som skal tas opp og ut gjentatte ganger.

Det meste av arbeidet i styrhuset, bestikken og byssa er ferdig, så vi fikk også så smått startet på litt rydding og vasking der.

Også i Siglurd var det full aktivitet i dag. Siglurd skal også til Rørvik til helga. Dette blir årets første overnattingstur, så alt turutstyret måtte tas ombord. Den gamle redningsflåten ble også byttet ut med to stk mindre og helt nye flåter som er lettere å håndtere ombord.

Ingen kommentarer: