tirsdag 9. februar 2010

Dugnad 8. februar 2010

Skippern har ferdigstilt montering av ny lader / strømforsyning. Nå venter vi bare på elektriker som skal komme å koble opp systemet, så har vi permanent 230v ombord, også når vi ikke er tilkoblet landstrøm. Det blir kjempegreier.

Ellers har vi ryddet litt i rommet, blant annet tatt ut den gamle fryseboksen som sto der, som tok kvelden på Shetland i 2008, og siden kun har blitt brukt som kjøleboks.

Vi funderer på å montere et kjøleskap på plassen i stedet, det vil bli adskillig mer anvendelig nå når vi har bedre tilgang på 230v strøm.

Grunnen til at vi rydder akkurat nå, er imidlertid at rørene til lavtrykkshydraulikken skal ut og erstattes med nye, da de er sterkt angrepet av rust enkelte steder.




Ellers håper vi på mildere vær snart, slik at vi kan komme i gang med å bygge telt over framdekket. Dette må vi ha på plass til båtbyggeren starter opp i starten av mars. I løpet av kvelden dukket det forreste også opp en eske med reservedeler til Webastoen, som vi blant annet hadde hadde hatt svært god bruk for på tur hjem fra Frankrike i 2008. Men da var den ingen steder å se, og nye deler er innkjøpt. Jaja, så har vi dobbelt opp. Det går sikkert med. Det er bare utrolig hva man finner når man ikke leter etter det.

Er det forresten noen som kan huske å ha sett stativet til blindlokket til luftinntaket til maskinrommet?


Ingen kommentarer: