mandag 12. april 2010

Dugnad 12. April

En liten dugnasstund i dag også, hovedsaklig brukt til litt sårt tiltrengt opprydding

Hoveddelen av dekket er nå ferdig, og Øystein Andersen fra Hardanger Fartøyvernsenter har avsluttet sitt arbeid ombord. Ton Vos skal fortsatt jobbe for oss i noen måneder, med andre jobber ombord. Ideelt sett skulle vi skiftet et par planker til, vi får se hva vi får tid til i løpet av våren.
På undersiden må vi, i tillegg til å rydde opp, montere opp lys og diverse annet som ble demontert under rivingen.

Hvor var det nå det sto igjen?
Nye alarmklokker til brannvarslings- anlegget er nå montert i lugar og kahytt. Det kan garanteres at ingen sover videre om alarmen går, klokkene avgir 95 dB, og er antakelig mer egnet til større lokaler. Så håper vi at vi slipper for mange falske alarmer...........

Vi planlegger å avslutte vinteropplaget lørdag 24. April. Da skal vi rive overbygget, før vi går til Brakstadsundet for montering av mast og vinsj, og tar båten til sommerhavn i Brakstadhamn. Da trenger vi godt med mannskap, så da er det fritt fram for de som vil være med, og få seg en fin dag på sjøen og ute i friluft.

Helga etter går vi til Inderøya for slipsetting, avreise blir fredag kveld. Meld dere på på www.joakystlag.no
Vi skal kun gå båten nedover, arbeidet med slipsettingen skal utføres av innleide folk, så dette blir en fin avslappingstur langs mye av kysten vi senere vil få se igjen i TV-serien "Norskekysten" som vi skal være med å spille inn sammen med Dag Lindebjerg fra NRK.

1 kommentar:

Sandblåsing Oslo sa...

Well done restoring the house and placing new alarm systems, keeps you safe