torsdag 19. juni 2008

Dugnad

I dag og i kveld har det vært full fart med forberedelser til turen. Ombord har Frode og Stig malt dørken i lasterommet, og påbegynt montering av bysseskap. Tre-Jan er snart ferdig med de nye køyene, kun noe listverk gjennstår. Pc med nyinnkjøpt kartsystem er blitt montert, og motoren har fått ny olje og nye filter.

Ny bryter til Webasto er også blitt montert. Undertegnede hadde selvfølgelig rotet bort lappen der det var skrevet hvordan bryteren skulle kobles til, men en mail til firma Kolberg Caspary Lautom AS ordnet opp i det. Jeg fikk tilsendt full servicemanual før timen var gått, og grunnen til at det tok så lang tid var at jeg ikke tok telefonen første gang de ringte. Serviceeksempel til etterfølgelse.

Paralellt er grindhuset vi skal ha med oss nedover blitt pakket og gjort klart til transport fra Tranås Jernaldergård til Brest. Noe av det blir sendt med trailer, mens vi tar med oss noe ombord. Hvis alle delene finner sammen igjen i Brest, blir det montering av ferdighus fra 1300 - tallet!

Bilder av alt dette kommer nok, så snart vi får 1. styrmann Jarn - Jan på nett!

I morgen bærer det løst med sliping av skutesider, om værgudene står oss bi. Skuta må jo være presentabel til turen. Undertegnede skulle også gjort litt innvendig vasking, slik at det blir mulig å gå ned i maskinrommet en snartur uten kjeledress, støvler og lue! Vi får se hvordan det blir med det.......

Ingen kommentarer: