mandag 1. mars 2010

Dugnad 1.mars

Det er mars, det er vår (i følge kalenderen), og vi merker med ett at den kom fryktelig fort. I starten av mai bør vi være sjøklare, og det er egentlig en god del som skulle vært gjort før den tid. Neste mandag kommer båtbyggeren for å starte på dekket, så til helga blir det ekstra-jobbing for å få opp hus over skuta.

Dagens dugnad gikk med til litt riving i rommet og diverse andre forberedelser til de mer omfattende arbeidene ombord skal starte. Blant annet ble alle madrasser fra rommet og lugaren tatt på land.


Vi startet også på med å montere telefonsentral / gsm-alarm.Denne vil gi oss fast telefon ombord, og den vil kunne sende tekstmelding til utvalgte telefonnummer ved hendelser ombord, slik som f. eks brann, vanninntrenging, strømbrudd, tyveri, uønsket ferdsel, osv osv.


I kveld ble også Caterpillaren sveivet i gang som snarest. Den har godt av å få litt smøring innimellom på vinters tid også, så vi prøver å starte opp en gang i måneden eller så.

Mest gledelig med dagens dugnad var imidlertid oppmøtet. På det meste var vi fem stykker, og det er ny rekord for vinteren. Med våren kommer trekkfuglene, som det ble sagt. Vi håper på enda flere neste gang.

Ingen kommentarer: